Fönsterputsabonnemang – Billigare än vad man tror!

Ett fönsterputsabonnemang hos Fönsterputsbolaget Rutavdraget kan innebära att du aldrig mer behöver ha smutsiga fönster och att aldrig mer tänka på fönsterputsning, som ofta är besvärligt, tidskrävande och farligt arbete för en lekman.

Abonnemang på utvändig fönsterputsning lägger vi upp efter era behov, vilket innebär, att vi kommer tillbaka efter vald tidsintervall (enligt nedan). Ni behöver inte vara hemma eller ha öppet, vi har allt material vi behöver med oss.

Det är ingen uppsägningstid, och ni kan därför avsluta abonnemanget med omedelbar verkan, om ni så önskar.

Dessutom kan ni göra skatteavdrag på 50% av arbetskostnaden. Det innebär att vi fakturerar er hälften av arbetskostnaden, och efter att ni betalat, fakturerar vi skatteverket den andra hälften.

Prisexempel: Utvändig fönsterputsning av en normalstor villa eller radhus brukar kosta från drygt hundralappen till några hundra kronor, på det drar vi sedan av 50% av arbetskostnaden, för den som vill göra skatteavdrag för hushållsarbete.

Följande abonnemang finns att välja på:

  • Utvändig fönsterputsning 1 gång varje månad (12 gånger per år)
  • Utvändig fönsterputsning 1 gång varannan månad (6 gånger per år)
  • Utvändig fönsterputsning 1 gång var fjärde månad (3 gånger per år)

Priset varierar beroende på bl a antal och typ av fönster, samt vilket abonnemang man väljer.

I priset ingår inte källarfönster eller inglasade altaner. Men, självklart så putsar vi det också, om så önskas, mot ett litet pristillägg.

Både stora som små kunder erbjuds bästa service till mycket förmånliga priser. Vi arbetar både åt företag och privatpersoner.

Kontakta oss så gör vi tillsammans en bedömning av er lokal, butik, eller fastighet.

Ring idag och prata fönsterputs med oss! Eller boka ett abonnemang genom att klicka nedan.

Tel: 0302-17238
Mobil: 076-1711944

Beställ fönsterputsabonnemang

Att tänka på

Det finns mycket du som kund kan göra för att underlätta för din fönsterputsare. En del handlar om säkerhet, annat handlar om att effektivisera arbetet, t ex att vid invändig fönsterputsning ta bort föremål i, och omkring, fönstren.