Fönsterputsning

Professionell fönsterputsning åt företag och privatpersoner

Vi utför professionell fönsterputsning åt företag och privatpersoner. Hos oss kan du få fönsterputsabonnemang upplagt efter dina behov, men det går också bra att boka putsning för enstaka tillfällen. Vi är experter på fönstertvätt.

Fönsterputsabonnemang kostar från 163kr per gång, med Rutavdrag.

Privatpersoner betalar idag bara 50% av arbetskostnaden, om ni vill göra skatteavdrag för hushållsarbete enligt fakturamodellen. Läs mera om detta genom att klicka på fliken ”rutavdrag”.

Vi arbetar professionellt och ordet ”bästa service” är för oss en ledstjärna. Vi tar alltid av oss skorna när vi arbetar inomhus och torkar alltid upp eventuellt spill efter oss. Vi innehar ansvarsförsäkring och olycksfallsförsäkring.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för att prata om just era fönsterputsbehov, vi kommer att göra vårt yttersta för att tillgodose just era önskemål och behov. Vill du läsa mer?

Ring idag och prata fönsterputs med oss!

Att tänka på

Det finns mycket du som kund kan göra för att underlätta för din fönsterputsare. En del handlar om säkerhet, annat handlar om att effektivisera arbetet, t ex att vid invändig fönsterputsning ta bort föremål i, och omkring, fönstren.